Pien Voogd, Finsens Makelaardij

Mangilo Fotografie (Wesley) is een erg prettige fotograaf om mee samen te werken. Flexibel in de omgang met betrekking tot het plannen van afspraken tot en met sleuteloverdracht voor een afspraak. De levering van de foto’s is altijd binnen een termijn van 2 werkdagen en de communicatie tijdens het proces vanuit Wesley stellen wij zeer op prijs. Wesley denkt ook graag mee met het totaalpakket: omgevingsfoto’s, extra foto’s bij een bijzondere ruimte en de kwaliteit van de foto’s is goed! Dit zijn maar een paar voorbeelden. Het belang voor het beste resultaat behalen voor onze klanten staat bij Wesley voorop.

Kortom, wij kunnen iedereen Mangilo Fotografie aanbevelen omdat het prettig is om een fotograaf te hebben die passie voor het vak heeft, ruimdenkend, flexibel en strak in de planning is.

Anne Lameijer – BnBmanager

Sinds korte tijd werk ik nauw samen met Wesley Bergen – tot grote tevredenheid. Wesley is professioneel, gedreven en betrouwbaar. Bovendien is hij flexibel en een waardevolle sparringspartner. Je merkt dat hij met veel liefde aan het werk is, erg verfrissend!

Arlan Koot – Makelaarswinkel

Ik heb Wesley leren kennen toen hij nog voor een grote partij werkte die veel verschillende fotografen in dienst had. Destijds heb ik hem gestimuleerd om voor zichzelf te beginnen omdat ik hem de beste fotograaf van dat bedrijf vond. Naast het feit dat hij veel kwaliteit levert, is hij iemand met een goed voorkomen en veel sociale skills. Onze cliënten zien de fotograaf als onderdeel van ons bedrijf, daarom vinden wij het enorm belangrijk dat je iemand naar de cliënt stuurt die weet wat jij verwacht. Van onze cliënten krijgen wij louter positieve feedback over Wesley. Hij is flexibel in zijn tijden en denkt altijd mee. Voorbeeld hierin is het adviseren van Virtual Staging bij een cascowoning. Het grootste compliment dat ik Wesley kan geven is het feit dat ik hem bij meerdere makelaars heb voorgedragen. Ga zo door!

Menu