Over Ons

Wesley Bergen – Founder en fotograaf

In de zomer van 2015 pakte ik voor het eerst een spiegelreflexcamera op en begon uit interesse te experimenten met fotografie. Geïnspireerd door de architectuur in Amsterdam legde ik vast wat in mijn ogen esthetisch was.

Het jaar ervoor had ik een zomerbaan op een rondvaartboot. Tijdens het varen door de stad vertelde de reisleider verhalen over de geschiedenis van de stad. Door het fotograferen van de architectuur vertelde ik mijn eigen verhaal, maar nu op beeld.

Twee jaar later in 2017 werd deze hobby mijn beroep als professioneel fotograaf bij een groot fotografiebedrijf. In een sneltreinvaart leerde ik alles over fotografie en architectuur. Voor het eerst in mijn leven viel alles op zijn plek, ik was meteen verkocht. Na werkzaam te zijn geweest voor twee bedrijven, werd het tijd voor de volgende stap. Het beginnen van mijn eigen architectuurfotografie-bedrijf. Zo is in de zomer van 2018 Mangilo ontstaan samen met een collega die backoffice werkzaamheden verricht.

Inmiddels fotografeer ik voor een vaste klantenkring van opdrachtgevers met wie ik een warme zakenrelatie onderhoud. Het is mijn missie om een langdurige relatie op te bouwen met bestaande- en nieuwe opdrachtgevers waarbij we kunnen werken aan mooie projecten.

De ambitie is om in de toekomst ook op internationaal vlak een gevestigde naam te zijn als architectuurfotograaf en bekend te staan voor werk dat wereldwijd gewaardeerd wordt.

Menu